Actualitate

UPDATE: Trupul fetei de 15 ani înecată în Someș a fost găsit

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj intervine miercuri seara pentru scoaterea unei persoane înecate din râul Someş în municipiul Dej. “Intervenim cu un autocamion de intervenţie cu barcă pneumatică şi o ambulanţă”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

sursa foto: razvancaucean.wordpress.com sursa foto: razvancaucean.wordpress.com

UPDATE: 14.00

Fata înecată ieri în apele râului Someş din municipiul Dej a fost găsită joi în jurul prânzului, anunţă ISU Cluj. “Am descoperit cadavrul fetei joi în jurul orei 13.30 la 150 de metri mai în jos de locul unde a fost văzută ultima dată, undeva pe fundul apei“, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

 O fată de 15 ani s-a înecat în râul Someş

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj este vorba despre o fată de 15 ani, înecată în râul Someş. "Din primele informaţii este vorba despre o fată de 15 ani care se afla la scăldat cu prietenii. Deocamdată trupul ei nu a fost găsit. Căutările continuă. A mers la scăldat cu mai multe persoane şi s-a înecat accidental", spun cei de la ISU Cluj.


Potrivit dejeanul.ro, fata se juca într-un loc unde apa nu era foarte mare, dar a fost prinsă de câţiva curenţi care au dus-o în larg. Tânăra se afla la scăldat împreună cu trei băieţi, care, atunci când au văzut-o că se îneacă au fugit în loc să o ajute. Ţipetele de ajutor au fost auzite de alţi doi tineri care au sărit după ea în apă dar nu au mai găsit-o.

Tânăra se numeşte Larisa C. Pompierii continuă căutarile chiar dacă s-a lăsat întunericul. La Dej va sosi şi o echipă de scafandri de la Cluj-Napoca.

Etichete: isu cluj raul somes
Ultimele Stiri
abonare newsletter