Actualitate

Apple a interzis aplicaţia „Send Me To Heaven”

Apple App Store a interzis o aplicaţie care promite să stârnească multe competiţii locale şi chiar globale, pe motiv că i-ar pune în pericol telefoanele. Este vorba despre aplicaţia „Send Me To Heaven” care, în prezent este disponibilă pe Google Play.

“Send Me To Heaven” e o aplicaţie app pentru smartphone-uri care se vrea un „joc sportiv “ şi care cere utilizatorilor să-şi arunce telefonul cât pot de sus. Aplicaţia foloseşte senzorii telefonului pentru a înregistra „ altitudinea” la care a ajuns aparatul. Ideea jocului este să-ţi baţi propriul record, potrivit Economica.net.

 Creatorii jocului, Carrot Pop, încurajează utilizatorii să-şi pornească GPS-ul în momentul în care pornesc aplicaţia, pentru că ulterior se vor face competiţii regionale şi chiar globale şi de aceea ar fi bine să-ţi înregistrezi rezultatele.


Apple App Store a interzis aplicaţia pentru că „încuraja un comportament care ar putea duce la deteriorarea telefonului”. Cei de la Google nu au încă nici o problemă cu ea, aceasta fiind disponibilă în continuare pe Google Play.

Etichete: aplicatie iphone
Ultimele Stiri
abonare newsletter