Actualitate

Hoț căutat de poliție, prins la cerșit în Piața Avram Iancu

Un bărbat a fost reţinut vineri dimineaţa, de poliţiştii clujeni, în timp ce cerşea în faţa Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Piaţa Avram Iancu. Clujeanul cerşetor s-a dovedit a fi un suspect în cazul unui furt de bani de la o firmă cu sediul în aceeaşi piaţă.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei locale, bărbatul, A. M., a fost surprins cerşind în Piaţa Avram Iancu, în faţa Catedralei Mitropolitane Ortodoxe. Oamenii legii l-au legitimat după care l-au amendat pentru cerşetorie, timp în care, la faţa locului a ajuns şi o patrulă a jandarmeriei clujene, care patrula prin zonă şi care i-a informat pe poliţiştii locali de faptul că numitul A. M. este  suspect de sustragerea unei sume de bani de la SC Biroul de Pelerinaje SRL,  situat în Piaţa Avram Iancu. În urma discuţiilor purtate şi a verificărilor efectuate, A. M. a recunoscut că a sustras suma de 270 lei de la firma respectivă.

Bărbatul  a  fost sancţionat contravenţional pentru cerşetorie după care a fost condus la sediul Grupării Mobile de Jandarmi pentru începerea demersurilor legale privind sustragerea sumei de 270 lei, iar ulterior urmând să fie preluat de Poliţia municipiului Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor.

abonare newsletter