Actualitate

Ea este cea mai frumoasă româncă

Tânăra Andreea Chiru a fost desemnată câştigătoare a competiţiei Miss World 2013 România într-un concurs care s-a desfăşurat joi seară în Club Ambasad'Or Otopeni.

Andreea Chiru a fost desemnată câştigătoare a competiţiei Miss World 2013 România Andreea Chiru a fost desemnată câştigătoare a competiţiei Miss World 2013 România

Tânăra în vârstă de 20 de ani, din Brăila, cu dimensiunile 90-65-96, va reprezenta România în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe - Miss World 2013 - care se va desfăşura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

Ea a spus că îşi doreşte să reprezinte cât mai bine România în concursul care va avea loc în Indonezia şi că speră să reuşească o clasare pe un loc cât mai sus.

Andreea Chiru a declarat că nu este la primul concurs de frumuseţe, ea participând în urmă cu trei ani la acelaşi concurs, iar în urmă cu un an, în octombrie 2012, a fost declarată câştigătoare la concursul Miss Bride.

Distincţia pentru popularitate Premiul "Miss Internet World 2013 Romania" i-a fost înmânat tinerei în vârstă de 20 de ani Ioana Branişte care a acumulat cele mai multe like-uri pe pagina oficială de facebook a Miss World România.

Premiul special Premier Palace a fost câştigat de tânăra în vârstă de 17 ani Cosmina Şerb, cea care a intrat, de altfel, prima în concurs, în timp ce premiul acordat de gazdele competiţiei, Premiul Ambasad'Or, i-a revenit unei tinere din Constanţa în vârstă de 22 de ani, Ioana Mihalache.

Premiul al doilea a fost câştigat de Mădălina Buftea, în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia, iar premiul I - First Runner Up - i-ar revenit tinerei Monica Rusu, în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Câştigătoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter