Actualitate

VESTE BUNĂ: De luni, tramvaiul va circula pe tronsonul Gară – Bulevardul Muncii

Cei 7,1 kilometri de linie de tramvai pe tronsonul Gară – Bulevardul Muncii vor fi gata mâine, 1 august, potrivit primarului Emil Boc. Tramvaiele vor circula, timp de trei zile, în probe pe acest sector, urmând ca de luni, 5 august, să fie puse în circulaţie.

Emil Boc a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că tramvaiul intră în probe pe linia respectivă începând de mâine, iar de luni inia va fi dată în folosinţă. "Luni sper să mergem să vedem tramvaiul circulând. Mâine ar trebui să fie gata linia, intră în weekend în probe trei zile şi luni ar trebui să se circule în mod oficial", a declarat Emil Boc.

Valoarea lucrării pe tronsonul Gară – Bulevardul Muncii este de 65 milioane lei. Lucrările au început în septembrie 2011. “Este o lucrare complexă cu multe probleme tehnice, dar până acum firma s-a achitat de obligaţiile contractuale şi sper să o facă şi până la capăt astfel încât în august să putem circula pe linia de tramvai. Avem intenţia să ne respectăm graficul de lucru”, declara primarul Emil Boc în timpul unei vizite pe şantierul lucrărilor la linia de tramvai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter