Actualitate

GALERIE FOTO: Președintele Băsescu a testat noua Dacia Logan MCV. Ce impresii i-a lasat mașina

Preşedintele Traian Băsescu a testat noua Dacia Logan MCV. Test drive-ul președintelui va putea fi urmărit duminică, în cadrul emisiunii Pro Motor, însă prezentatoarea Roxana Ciuhulescu a publicat pe blogul personal câteva impresii de la întâlnirea cu şeful statului.

"I-a plăcut foarte mult şi era nerăbdător s-o testeze. Întâi a sesizat grila diferită, farurile, apoi şi-a aruncat privirea spre interior. 'Este frumoasă, arată bine, iar interiorul este incapator', a spus preşedintele la început", a comentat prezentatoarea pe blog.

Roxana Ciuhulescu a adăugat că test drive-ul a durat cam 15 minute, timp în care a vorbit cu Traian Băsescu despre piaţa auto, fabricile Dacia şi Ford din ţara noastră, piata maşinilor electrice, care este aproape inexistentă în România, dar şi despre mersul cu vehicule alternative, precum bicicleta sau rolele.


Clienţii Dacia pot opta între trei versiuni de echipare pentru Logan MCV - Acces, Ambiance şi Laureate - şi patru tipuri de motorizări, dintre care două agregate pe benzină (de 75 CP şi 90 CP) şi două propulsoare diesel (de 75 CP şi 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL.

Noul Logan MCV are în România un preţ de pornire de 7.790 de euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipată cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizata, Laureate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12.300 de euro, cu TVA inclus.


Modelul a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, în lună martie.

Etichete: traian basescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter