Actualitate

VIDEO – Vezi cum fură un raton mâncarea unor pisici

O înregistrare video a surprins momentele în care cina liniştită a unor pisici a fost întreruptă de un raton, care, părând să urmeze un plan bine pus la punct, şi-a băgat lăbuţele în apa din care sorbeau şi le-a furat mâncarea, intervenţia culminând cu o evadare demnă de un tâlhar adevărat.

Iniţial, ratonul se apropie tiptil de grupul felinelor, după care începe să servească cu nonşalanţă din apa şi mâncarea lor, gonindu-le pe acestea de fiecare dată când i se pare că ajung prea aproape de el, scrie dailymail.co.uk.

La un moment dat ratonul pare să se plictisească de mâncarea simplă şi încropeşte un amestec între aceasta şi apă înainte să îl savureze.


Pe măsură ce pisicile se arată din ce în ce mai nemulţumite de prezenţa intrusului, acesta recurge la o ieşire spectaculoasă din scenă: ia suficiente boabe din mâncarea pisicilor cât să îi încapă în ambele lăbuţe şi aleargă victorios de lângă felinele prădate.

În videoclipul de aproximativ 1 minut şi 42 de secunde se mai vede cum ratonul este lăsat în voia lui de către pisici, care nu fac niciun efort pentru a opri furtul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter