Actualitate

Consilierii judeţeni ai PDL, atac la ziarul lui Uioreanu: „Nu suntem în Coreea de Nord să ne facem un cult al personalităţii pe bani publici”

Consilierii judeţeni ai PDL i-au cerut preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, să renunţe la „Jurnalul Judeţului Cluj” considerând „o sfidare să plăteşti sume enorme pentru un ziar, dar să oferi 40 de bani pentru un metru pătrat de teren de lângă aeroport”.

Alexandru Coroian, liderul consilierilor judeţeni PDL a declarat într-o conferinţă de presă că este o sfidare să se producă din bani publici o revistă în 5000 de exemplare full color.

„Îi solicităm domnului Uioreanu să stopeze publicaţia Jurnalul Judeţului Cluj. Este o adevărată sfidare pentru cetăţenii judeţului Cluj să îşi produci în 5000 de exemplare o revistă full color, cu cheltuieli mari, în care domnia sa dacă nu vede cel puţin opt poze în această revistă nu este sănătos, full color şi photoshopate asta în timp ce domnia sa dă 40 de bani pe metru pătrat pentru terenul de lângă aerport. Este o sfidare şi un lucru are trebuie să înceteze. Trebuie să înceteze cu această revistă că nu ne aflăm în Coreea de Nord să-şi facă aici un cult al personalităţii pe bani publici. Nu ştim cât costă această revistă. Cu siguranţă nu face 40 de bani, face mult mai mult, în formatul în care este”, a spus Coroian.


Consilierii judeţeni au aprobat, în luna aprilie, înfiinţarea unei publicaţii proprii, „Jurnalul judeţului Cluj”, ziar care-şi propune să prezinte proiectele derulate de Consiliul Judeţean Cluj şi de a semnala problemele cu care se confruntă primăriile din judeţul Cluj. În ceea ce priveşte partea de concepere şi redactare a materialelor, acestea se realizează de către un colectiv redacţional format din funcţionari ai Consiliului Judeţean Cluj. Primul număr al revistei Consiliului Judeţean Cluj a apărut în luna iunie, conţine 8 pagini full color. Firma care se ocupa de revista este Qual Media, cu care Consiliul Judetean a incheiat un contract pe un termen de sapte luni în valoare de 11.900 de lei plus TVA.

Reamintim faptul că şi Primăria municipiului Cluj-Napoca are un ziar, Jurnalul Municipal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter