Actualitate

FOTO - Accident rutier în Piaţa Ştefan cel Mare. Un scuter a intrat într-o maşină!

Conducătorul unui moped a fost rănit uşor, luni după amiaza, într-un accident de circulaţie care a avut loc în Piaţa Stefan cel Mare din Cluj-Napoca. Mopedistul, care circula dinspre Teatrul Naţional spre Calea Turzii a intrat într-un autoturism după ce şoferul acestuia nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, şoferul unui autoturism Ford a vrut să parcheze în parcarea din spatele Teatrului Naţional "Lucian Blaga" dar nu a observat mopedul.

"Nu a fost un impact foarte grav pentru că niciunul dintre conducători nu avea viteză. Maşina venea pe prima bandă şi a încercat să parcheze. Ceilalţi participanţi la trafic i-au făcut semn că poate parca. În momentul în care a virat stânga conducătorul scuterului a intrat în coliziune cu  maşina", a declarat un martor.


În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de către poliţiştii clujeni s-a stabilit ca şi cauză a accidentului neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă.


"Conducătorul autoturismului Ford nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers intrând în coliziune cu conducătorul motociclului. În urma accidentului, conducătorul mopedului a suferit vătămări corporale uşoare. Victima are în jur de 40 de ani", au declarat poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Reprezentanţii IPJ Cluj susţin că şoferul vinovat de producerea accidentului nu consumase băuturi alcoolice.


„Conducătorul auto nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie intrând în coliziune cu un moped. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest dar rezultatul a fost negativ. Conducătorul mopedului a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate pentru câteva minute, dar acum totul a revenit la normal”, a precizat şi Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter