Actualitate

Cinci străzi din centru şi Plopilor întră în reparaţii

Străzile Dacia, Caracal, Mioriţei, Ilie Măcelaru şi Moldovei vor fi modernizate în curând. Termenul de execuţie a lucrărilor variază între patru şi sase luni.

La ultima şedinţă de Consiliu Local au fost votate mai multe proiecte de hotărâre privind modernizarea unor străzi din Cluj-Napoca. Astfel, strada Dacia din vecinătatea străzii Horea va intra în reparaţii, fiind vizate atât trotuarele, partea carosabilă cât şi scurgerea apelor. Valoarea lucrărilor este de peste 1,5 milioane lei, iar durata de execuţie este de şase luni.

O altă stradă din centru, Caracal, situată între străzile Academician David Prodan, Craiova şi Decebal va intra în curând în reparaţii. Potrivit hotărârii de Consiliu Local, lucrările se impun în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie auto şi pietonală. Costul total al lucrărilor este de peste 1,1 milioane lei şi vor fi realizate în şase luni.


Strada Mioriţei din cartierul Plopilor va fi modernizată în curând, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 520.000 lei, iar durata de execuţie fiind de patru luni. În momentul de faţă circulaţia se desfăşoară în condiţii improprii şi se formează bălţi după fiecare ploaie. “Suprafaţa de rulare prezintă numeroase deteriorări, cedări, refulări, gropi care duc la o utilizare în condiţii total necorespunzătoare cerinţelor de trafic auto şi pietonal actuale”, se arată în hotărârea de Consiliu Local privind modernizarea străzii.

O altă stradă din cartierul Plopilor, Ilie Măcelaru va fi modernizată, valoarea lucrărilor fiind de aproape 1,4 milioane lei având ca termen de execuţie şase luni.


Şi strada Moldovei va intra în reparaţii, în curând, termenul de finalizare fiind de patru luni. Valoarea lucrărilor este de aproape 500.000 lei.

Lucrările sunt realizate de asocierea Diferit – Kiat.

abonare newsletter