Actualitate

Steagurile pentru încoronarea noului rege al Belgiei vor fi făcute la Mureș

Steagurile care vor folosite în ziua încoronării noului rege al Belgiei, Philippe, care va avea loc în 21 iulie, vor fi confecţionate în România, de compania Romflag, din Târgu Mureş.

Potrivit Romflag, "imediat după anunţul cu intenţia de abdicare a regelui Albert al II-lea, comenzile au început să curgă".

Compania a anunţat că a primit o comandă, de la casa regală Belgiană, de 5.000 de drapele ale Belgiei şi peste 5.000 de steaguri cu profilul şi numele noului rege al Belgiei, Philippe - ultimele având un design special, potrivit evz.ro.


"Imediat după anunţul cu intenţia de abdicare a regelui Albert al II-lea al Belgiei, comenzile la Romflag au început să curgă, prin intermediul firmei-mamă Waelkens, din Belgia. Momentan sunt în producţie peste 5.000 de drapele ale Belgiei şi peste 5.000 de steaguri cu profilul şi numele noului rege, Philippe. Acestea vor fi expediate în Belgia pentru evenimentul de încoronare, din 21 iulie, Ziua Naţională a Belgiei. Tehnicienii şi echipamentele de la Romflag lucrează deja la capacitate maximă pentru a finaliza steagurile la timp", se arată în comunicat.

Etichete: steag targu mures
Ultimele Stiri
abonare newsletter