Actualitate

UPDATE: ACCIDENT cu 2 victime la ieşirea din Cluj-Napoca spre Floreşti!

Două persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident rutier care a avut loc în cartierul Grigorescu strada 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme şi o cisternă.

Potrivit ISU Cluj, din primele informații există două victime. "Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe", spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă Cluj.

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, accidentul a avut drept cauză neasigurarea schimbarea direcţiei de mers din partea unui şofer. În accident au fost implicate trei autoturisme. "În urma impactului dintre cele trei maşini au rezultat două victime. Deocamdată, nu ştim starea în care se află acestea", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.


Şoferul cisternei a vrut să schimbe banda de mers, nu s-a asigurat şi a acroşat autoturismul Dacia Logan. Maşina  a fost proiectată pe contrasens unde s-a izbit de un autoturism VW Golf. Victimele sunt două femei, ambele din Dacia Logan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter