Actualitate

FOTO – VIDEO: Madonna stârneşte din nou controverse. Ce a mai făcut vedeta de această dată?

Madonna a fost din nou pe primele pagini ale ziarelor de scandal după ce, a făcut încă un gest care a stârnit controverse. De data aceasta, vedeta americană a postat, pe Instagram o poză pe Instagram o poză în care apărea purtând un văl din lanţuri, conform Mediafax.ro.

Potrivit Dailymail, alături de poza în care regina muzicii pop are un văl de lanţuri pe faţă, apare şi următorul mesaj: "Revoluţia iubirii depinde de ... Inshallah (n.r. - cuvânt arab ce înseamnă "voia Domnului")".

Cei care o urmăresc pe Madonna pe Twitter au reacţionat imediat la poză, fiecare înţelegând în mod diferit mesajul pe care Madonna a vrut să-l transmită. Dacă unii consideră că vedeta a vrut să sugereze emanciparea femeii, alţii sunt de părere că poza a fost un mesaj critic la adresa persecuţiei femeilor în ţările islamice.


Dacă Madonna este o adeptă a Cabalei, prietenul său, Brahim Zaibat, este musulman.   

Recent, Madonna a apărut într-un clip îndreptând un pistol înspre un bărbat ce stătea întins pe podea. Scena face parte din "Proiectul secret" la care Madonna lucrează de luni întregi cu artistul Steven Klein.


În ultimul an, vedeta pop s-a specializat în a crea scandaluri: a fost acuzată de copierea unui design, a intrat pe scenă la un concert, după atacul din Colorado, în sunet de mitralieră şi a făcut striptease, dedicând gestul unei fetiţe ce a fost împuşcată de talibani

Ultimele Stiri
abonare newsletter