Actualitate

Primarul Ştefănie apreciază ca performantă activitatea fostului director al CAA

Edilul şef al Turzii, Tudor Ştefănie, i-a mulţumit directorului demis al Companiei de Apă Arieş, Alexandru Sabău, pentru activitatea depusă în cadrul societăţii.

Printr-o scrisoare deschisă primarul turdean vorbeşte despre modul performant în care Sabău a condus Compania de Apă Arieş şi, în special, pentru colaborarea foarte bună din cadrul Asociaţiei „Apa Văii Arieşului”.

„Standardele de perfomanţă impuse de managementul dl. director Sabău alături de Consiliul de Administraţie, precum şi rezultatele obţinute în gestionarea celui mai mare proiect de infrastructura accesat la nivelul municipiului Turda sunt elementele care au deschis oportunitatea accesării pasului doi al proiectului european de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Turda, Câmpia Turzii şi comunele arondate.


Nu comentez decizia Consiliului de Administraţie de a demite un manager eficient, cu rezultate recunoscute atât pe plan naţional, cât şi peste hotare, dar indiferent cine va prelua conducerea Companiei de Apă Arieş trebuie să ducă o politică managerială la fel de performantă ca a dl. Alexandru Sabău şi a Consiliului de Administraţie.

Noua conducere trebuie să aibă în vedere că va gestiona fonduri europene şi că are nevoie de o strategie de dezvoltare competitivă, integrată şi clar direcţionată, pentru a nu crea decalaje şi a pierde avantajele deja obţinute de CAA ca urmare a bunei administrări a finanţării anterioare" apreciază Ştefănie.


Cristian Apahidean din Câmpia Turzii este membru al consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Arieş din iunie 2008 și a fost numit director interimar al companiei.

La sfârşitul săptămânii trecute, Alexandru Sabău, directorul general al Companiei de Apă Arieş SA. a fost demis din fruntea societăţii. Sabău a primit un preaviz de 30 de zile pentru a-şi găsi un nou loc de muncă fără să-i fie aduse la cunoştinţă motivele destituirii sale.

abonare newsletter