Actualitate

VIDEO: Au furat 10.000 lei din ATM-uri cu o lamelă şi un card

Trei bărbaţi din judeţele Bihor, Hunedoara şi Suceava au furat 10.000 lei din ATM-uri din judeţul Cluj, în decurs de aproape o lună. Hoţii s-au folosit de un card şi o lamelă din metal cu care rupeau uşiţa de eliberare a numerarului.

Sursă foto: www.pendum.com Sursă foto: www.pendum.com

Suspecţii au utilizat carduri şi instrumente metalice tip lamelă cu care acţionau în interiorul ATM-urilor. În perioada 17 mai -10 iunie, prin forţarea şi ruperea uşiţei de eliberare a numerarului, cu ajutorul unui card, au extras bani din patru ATM-uri situate pe raza judeţului Cluj. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, prejudiciul creat este estimat la 10.000 lei.

În vederea probării activităţii infracţionale, ieri a fost efectuată o percheziţie domiciliară în municipiul Lupeni şi au fost executate trei mandate de aducere. Vasile C. de 28 ani din judeţul Bihor, Lucian T. de 26 ani din judeţul Hunedoara şi Valerian S. de 32 ani din Suceava, sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat în formă continuată (patru acte materiale de furt). Faţă de Lucian T. şi Valerian S. au fost emise ordonanţe de reţinere pentru  24 de ore, urmând a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, iar Vasile C. este arestat într-o altă cauză.


Cei trei bărbaţi au fost identificaţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj

Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Cluj, Serviciul Operaţiuni Speciale Alba, IPJ Hunedoara  şi IPJ Suceava.

Etichete: card hoti
Ultimele Stiri
abonare newsletter