Actualitate

Află ce vedete au primit titlul de cei mai sexy vegetarieni din lume

Actriţa americană Kristen Bell şi logodnicul său, Dax Shepard, au primit titlul de cei mai sexy vegetarieni din lume, din partea organizaţiei care militează pentru drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), potrivit Mediafax.ro.

Actriţa Kristen Bell - care a renunţat să mănânce carne încă de la vârsta de 11 ani şi este o adeptă a veganismului - şi Dax Shepard, vedeta din "Loveşte şi fugi/ Hit and Run", s-au clasat pe primul loc în topul realizat de People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), informează contactmusics.com.

Cei doi, care au o fetiţă de trei luni, Lincoln, alcătuiesc primul cuplu care se poziţionează pe primul loc în acest top.


Felicitând câştigătorii, un reprezentant al PETA a declarat: "Este un an de premiere pentru Kristen Bell şi Dax Shepard: cuplul, care anul acesta a avut primul copil, în luna martie, şi care tocmai a devenit prima pereche ce a câştigat secţiunea feminină, respectiv masculină a topului «Cele mai sexy celebrităţi vegetariene», realizat anual de PETA".

Ultimele Stiri
abonare newsletter