Actualitate

PENIBIL: Politicienii clujeni îşi fac publicitate pe seama tragediei din Muntenegru

Clujeanca decedată în accidentul din Muntenegru nici nu a fost înmormântată bine, iar politicienii clujeni au și fost chemaţi la un campionat de fotbal pe Cluj Arena, banii strânşi din bilete urmând să fie donaţi familiei Aurorei Morar.

”Subsemnaţii Marius Andreica şi Radu Sporiş, în calitate de membri în Consiliul de Administraţie al SC Cluj Arena, propunem: Organizarea unui Campionat de Fotbal de către SC Cluj Arena SA între instituţiile clujene (Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria Cluj-Napoca), Presa Locală şi Partidele Politice Locale în scopul strângerii de fonduri pentru familia Morar, aflată în autocarul morţii din Muntenegru, unde au murit 18 români. Clujeanca Aurora Morar se afla în autocarul care s-a prăbuşit în prăpastia de 40m şi a decedat strivită de o stâncă, iar fiica acesteia Loredana Morar se află printre cei 29 de răniţi, fapt pentru care ne dorim ca prin cumpărarea de bilete la acest campionat de fotbal clujenii să sprijine financiar această familie îndurerată”, se arată în adresa trimisă către directorul Cluj Arena, Radu Raţiu.

Campionatul de fotbal ar urma să se desfăşoare pe stadionul Cluj Arena, iar biletele să coste 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi. ”Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi familiei Morar”, se mai arată în documentul citat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter