Actualitate

Pepenarii au apărut în Cluj înainte de “perioada legală” aprobată de Primărie

Peste 900 de persoane au depus cerere la Primăria Cluj-Napoca pentru aprobarea unui amplasament de vânzarea a pepenilor. Perioada de vânzare aprobată de autorităţile locale începe în 3 iulie, însă în oraş au apărut deja mai mulţi vânzători de pepeni.

Sezonul vânzării pepenilor se deschide oficial în Cluj-Napoca în 3 iulie şi se încheie în 30 septembrie, dar cu toate acestea unii comercianţi nu au mai ţinut cont de aceste termene şi au apărut deja în oraş. În cartierul Gheorgheni, de exemplu, clujenii pot cumpăra deja pepeni din mai multe puncte. Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca precizează că vânzătorii care au apărut deja îşi comercializează marfa în locuri private, precum pieţe sau curţile oamenilor.

Faţă de anul trecut, comercianţii nu vor mai putea vinde pepeni în câteva puncte din oraş:


faţă strada Unirii fn, Bd. Muncii nr.85, P-ţa Hermes, P-ţa Liebknecht, strada Observatorului colţ cu strada Gheorghe Dima. Aceste locuri au fost anulate ca urmare a solicitărilor primite, a modificărilor urbanistice survenite în anul 2012, a proiectelor care se derulează în anul 2013 pe terenuri adiacente amplasamentelor aprobate în anul 2012, precum şi a sesizărilor şi reclamaţiilor cetăţenilor din zonă.

În acest an, pepenii vor fi vânduţi în 20 de puncte unde vor fi amenajate aproape 90 de amplasamente.

Etichete: primaria cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter