Actualitate

UPDATE - EXCLUSIV: Un clujean s-a SPÂNZURAT de un copac, lângă Interservisan - FOTO

Un clujean s-a spânzurat în urmă cu câteva minute într-un copac din cartierul Gheorgheni, lângă staţia de trolebuz din apropierea clinicii private Interservisan.

În acest moment un echipaj SMURD, unul de pompieri şi o echipă a Secţiei 3 de poliţie din Cluj se află la faţa locului.

Din primele informaţii pare a fi vorba despre un bărbat tânăr care s-a spânzurat de o creangă aflată foarte aproape de sol.


UPDATE 1: Clujeanul spânzurat avea 54 de ani

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului victima se numeşte Vasile T., în vârstă de 54 de ani şi are domiciliul în Cluj-Napca.

„Bărbatul a fost găsit decedat prin sânzurare. S-a încercat resuscitarea acestuia de către medicii de pe ambulanţă, timp de câteva minute, însă fără succes”, a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.


La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Serviciul Criminalistic Cluj pentru a ridica trupul neînsufleţit al bărbatului.

Potrivit martorilor, cadavrul stătea atârnat de mai mult de o oră jumătate, timp în care nimeni nu a apelat 112.


" Circulam cu troleibuzul numărul 3 şi l-am văzut atârnat de cu copac, în jurul orei 16:00. La 16:15 am sunat la 112 şi am declarat că am văzut cadavrul unui bărbat atârnând de un copac. M-am dat jos imediat din troleibuz ca să mă conving că nu era vorba de un cadavru dar din păcate temerile mi s-au adeverit. Ambulanţa a venit în 5 minute de la apel", a declarat Iulia, elevă şi martoră la incident.

UPDATE 2: Bărbatul locuia singur şi îţi pierduse de curând locul de muncă

În acest moment, cadavrul bărbatului a fost coborât din copac şi a fost transportat la maşina serviciului de medicină legală.


O altă martoră spune că l-a văzut pe bărbat, în ultimele zile, plimbându-se singur prin zonă.

“În fiecare zi l-am văzut plimbându-se în zonă, chiar şi dormind pe iarbă. Niciodată un l-am văzut însoţit de cineva. Nu l-am cunoscut personal ci doar îl vedeam de la balconul apartamentului, pentu că locuiesc în zonă. Oricare ar fi fost motivul, nu trebuia să recurgă la acest gest, mai ales într-o zonă aşa de populată, în văzul tuturor”, a precizat o altă martoră.


Potrivit unui vecin al bărbatului decedat, acesta locuia singur, într-o garsonieră, pe strada Crizantemelor, la etajul 3 şi a lucrat ca electrician însă a fost dat afară, de curând, de la serviciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter