Actualitate

AFLĂ cum a reuşit Emil Boc să economisească 50.000 lei într-un an

Primarul Emil Boc a declarat, astăzi, că a economisit 50.000 lei anul trecut datorită unui salariu în plus, de la universitate. A precizat şi banii din drepturi de autor provin dintr-o lucrare privind măsurile de austeritate din România.

Emil Boc a afirmat că anul acesta a predat şi la Universitatea Babeş-Bolyai, spre deosebire de anii trecuţi când nu a avut această sursă de venit astfel că a reuşit să economisească nişte bani. “Am avut avantajul că anul acesta am lucrat şi la universitate şi am avut un salariu în plus de acolo ceea ce mi-a permis să economisesc mai mult decât în anii trecuţi”, a precizat primarul. Întrebat de jurnalişti care este reţeta economisirii de bani, primarul a răspuns simplu: “dacă nu am nimic în afară de un apartament de 63 mp, altceva nu am, nu am casă, nu am terenuri, este singura avere pe care o am”.

Referitor la banii proveniţi din drepturi de autor, Boc a menţionat că este vorba despre o lucrare pe care a scris-o pentru Fundaţia Institutul de Studii Populare: “Reforma statului român în 2009 – 2011 şi măsuri de austeritate în România şi Uniunea Europeană”. “Cred că eram cel mai în măsură să pot scrie un asemenea material”, a conchis primarul.


Citeşte şi:

Vezi cât a economisit Emil Boc într-un an, potrivit declaraţiei lui de avere pe anul 2013

Ultimele Stiri
abonare newsletter