Actualitate

UPDATE: O femeie de afaceri din CLUJ a murit în accidentul din MUNTENEGRU

O femeie din Cluj-Napoca a murit în accidentul de autocar care a avut loc duminică seara în Muntenegru.

UPDATE:

Potrivit surselor Monitorul de Cluj, femeia decedată în accidentul din Muntenegru se numeşte Morar Aurora, în vârstă de 50 de ani.


Informația a fost confirmată de prefectul județului Gheorghe Vușcan, care a precizat că nu a primit nicio informație oficială în acest sens. "Deocamdată, nu am primit o informare oficială, dar se pare că este vorba despre o femeie din Cluj-Napoca decedată în accident. Există o procedură care se va demara dar nu prin Instituția Prefectului. Urmează ca MAI să comunice Inspectoratului Judeţean de Poliţie care va lua legătura cu familia victimei, iar ulterior vom face şi noi o informare", a precizat Vuşcan.


Potrivit surselor Monitorul de Cluj este vorba despre o femeie de afaceri care lucrează în domeniul comerțului cu amânuntul.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.
Familiile persoanelor decedate în accidentul produs în Muntenegru sunt anunţate astăzi de echipe mixte formate din poliţişti şi psihologi, nouă dintre victime fiind din Capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj, au declarat oficiali din Poliţie.
Potrivit IPJ Cluj numele femeii nu va fi făcut public până când Institutul de Medicină Legală București nu încheie protocolul de identificare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter