Actualitate

FOTO: Boc a luat bătaie în centrul Clujului!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/23/perne.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat vineri seară la o bătaie cu perne în centrul oraşului, manifestare care a făcut parte din proiectul "Cluj Never Sleeps", edilul folosind o pernă portocalie.</strong></p> <p><strong> </strong></p>

Emil Boc s-a aflat, vineri seară, pe strada Mihail Kogălniceanu din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, aceasta fiind transformată pentru 24 de ore în zonă pietonală în cadrul proiectului "Cluj Never Sleeps".


Aici au avut loc vineri seară spectacole de dansuri salsa sau tangou, dar şi o bătaie cu perne la care au participat mai mulţi tineri, primarul Emil Boc, dar şi cel mai tânăr consilier local din CL Cluj-Napoca, Gered Imre, în vârstă de 25 de ani.

"Nu ştiam de această surpriză pe care mi-au pregătit-o cei care s-au ocupat de <Cluj Never Sleeps> pe strada Kogălniceanu. A fost o confruntare pe care nu am prevăzut-o. Era o bătaie cu perne între studenţi, şi m-am trezit cu o pernă portocalie în mână. S-a dat startul la bătaia cu perne, şi nu puteam să refuz să nu apăr blazonul portocaliu. Am dat, am şi primit, am încercat să mă apăr, dar şi să atac. Mi-am amintit de studenţie, a fost o tradiţie frumoasă, o amintire din viaţa de licean sau student. Cine a fost student căminist nu cred că a ratat vreo bătaie cu perne. Mi-am amintit de vremurile în care eram la internat la Liceul Şincai sau în căminul de pe strada Avram Iancu, ca şi student, unde erau bătăi cu perne în toată regula", a spus Boc.


"Cluj Never Sleeps" a fost un proiect derulat timp de 24 de ore la Cluj-Napoca, cu prilejul solstiţiului de vară, cea mai lungă zi a anului.


 


 

 


 

 

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter