Actualitate

Controale la Primăria Baia Mare şi la un trust de presă

<p><strong>Mai multe percheziţii au loc, marţi, la sediul Primăriei Baia Mare şi la trustul de presă e-Maramureş care ar fi fost preluat în ianuarie 2013 de o societate condusă de către interpuşi ai primarului Cătălin Cherecheş, afirmă surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii fac percheziţii la sediul Primărei Baia Mare şi la sediul trustului de presă e-Maramureş, de unde au ridicat, până în prezent, mai multe documente şi unităţi de calculator.


Ancheta procurorilor vizează modul în care trustul de presă a fost preluat în ianurie 2013 de societatea Transilvania Media Trust condusă de către interpuşi ai primarului Cătălin Cherecheş, au afirmat sursele citate.

Potrivit presei locale, percheziţiile procurorilor au legătură cu mai multe declaraţii date de omul de afaceri Ioan Baltă, zis Oniza, administrator al XS Sud Compani din Baia Mare. La jumătatea lunii martie, acesta a fost arestat în urma unor percheziţii făcute de procurorii bucureşteni, într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter