Actualitate

Componentul trupei DJ Project, Gino Manzotti, implicat într-un accident rutier la Timişoara

<p><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/27/gino.jpg" border="0" alt="locoweb.ro" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Componentul trupei DJ Project Gino Manzotti a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în centrul municipiului Timişoara, în care au fost implicate patru maşini, soldat cu rănirea uşoară a două persoane, liderul trupei nefiind rănit. La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti pentru a stabili cauzele accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că sâmbătă dimineaţă, în centrul municipiului Timişoara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru maşini, trei marca BMW şi una marca Fiat, într-una dintre maşini aflându-se şi componentul trupei DJ Project Gino Manzotti.

"Două maşini marca BMW s-au tamponat într-o intersecţie din zona centrală a municipiului Timişiara, în urma impactului alte două maşini, una marca BMW şi alta Fiat, au fost proiectate pe spaţiul verde, în afara carosabilului. În urma acestui accident a rezultat rănirea uşoară a două persoane care au fost transportate la Spitalul Municipal, pentru îngrijiri medicale. Într-una dintre maşinile proiectate în afara carosabilului se afla şi componentul trupei DJ Project Gino Manzotti, care nu a fost rănit", a declarat Bocancea.

abonare newsletter