Actualitate

VIDEO - ANII 90: Cum era descris computerul. “Arată ca un tv, dar nu e un tv”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/pc.jpg" border="0" alt="Sursă foto:www.mediafax.ro" style="float: left; margin: 2px 5px;" />La începutul anilor 90, seria Komputer Komando era foarte populară printre cei care se iniţiau în lumea pc-urilor. Videoclipul extras de pe o casetă video a stârnit numeroase vizualizări pe Youtube.

Show-ul era găzduit de Kim Komando, care oferea sfaturi despre monitor, floppy disk, programul Dos 6.0 sau Write.


Ea explică cum biroul plin de instrumente va fi înlocuit de un pc şi face comparaţii între monitor şi televizor sau între o dischetă şi o casetă video pentru a-i familiariza pe cei care privesc tutorialul cu un computer.

"Iar cu un program ca Microsoft Windows este uşor şi amuzant să foloseşti un computer", mai explica ea.


În acelaşi videoclip, Kim Komando explică funcţia "drag" printr-un joc de solitaire. "Se pare că nu o să câştig, aşa că am să închid.

"S-ar putea să nu mai foloseşti niciodată o maşină de scris după ce îţi arăt programul ăsta. Se numeşte «Write»", mai face o predicţie prezentatoarea.


"Nu e greu să foloseşti un computer şi nu a explodat nimic", concluziona Kim Komando în anii 90, în prezent ea încă fiind gazda unei emisiuni despre tehnologie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter