Actualitate

Zanetti i-a oferit tricoul său Papei Francisc

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/javier zanetti.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Javier Zanetti, fundaşul argentinian al echipei italiene de fotbal Inter Milano, i-a oferit Papei Francisc, compatriotul său, o serie de cadouri între care un tricou inscripţionat cu nr.4, în cursul unei întrevederi "emoţionante", joi, la Roma.</strong></p>


"A fost o întrevedere foarte emoţionantă întrucât, atunci când a fost ales, primul lucru pe care am dorit să-l fac a fost acela de a-l întâlni", a declarat Zanetti, născut la Buenos Aires ca şi suveranul pontif, ales în scaunul papal la 13 martie.

"A fost un mare privilegiu. Am întâlnit un om simplu, cu un suflet mare, care va face tot ce-i va sta în putinţă pentru a ajute credincioşii", a adăugat fotbalistul.


Zanetti, care a purtat de 600 de ori tricoul în culorile echipei Inter Milano începând din 1995, i-a oferit Papei Francisc un tricoul inscripţionat cu nr.4, precum şi o banderolă de căpitan pe care se află brodate drapelele Italiei, Argentinei şi Cetăţii Vaticanului, precum şi iniţialele lui Zanetti şi ale Papei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter