Actualitate

Vacanţă de miliardar: Mark Zuckerberg se distrează modest, cu hamburgheri şi suc în pahare de plastic

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/mark-zuckerberg.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, unul din cei mai tineri miliardari din lume, a dat dovadă de chibzuinţă în vacanţa pe care şi-o petrece în Hawaii, împreună cu soţia sa Priscilla Chan. </strong></p>

Cuplul, a cărui avere este estimată la 13 miliarde de dolari, nu a ales hoteluri de lux, iahturi şi mese la cele mai scumpe restaurante, scrie Business Insider.

 


Omul de afaceri (28 de ani), obişnuit cu stilul non-conformist, şi-a dus soţia să mănânce la fast-food, unde au fost surprinşi de paparazzi mestecând hamburgheri ieftini, pe care îi stropeau cu sucuri carbogazoase din pahare de plastic.

Perechea nu se distingea de ceilalţi nici prin îmbrăcăminte: pantaloni scurţi, o fustă obişnuită, tricouri şi papuci de plajă.


Nu este prima oară când Zuckerberg face economii în vacanţe. Astfel, pe durata întregii luni de miere petrecută în Italia, el nu şi-a scos soţia la un restaurant mai select nici măcar o dată, ci a recurs doar la fast-food, fără să lase bacşiş.

În schimb, fondatorul Twitter, Jack Dorsey, nu se uită la bani când este vorba să se relaxeze. Astfel, duminica trecută, tânărul geniu IT a fost surprins de paparazzi relaxându-se pe un iaht în compania unui cunoscut model britanic Lily Cole, în apropiere de insula St.Barts din Caraibe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter