Actualitate

Mădălina Ghenea, dezvăluiri despre relaţia cu Gerard Butler: "Vreau copii cât mai curând"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/madalina-ghenea-gerard-butler.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Modelul Mădălina Ghenea, a cărei relaţie cu Gerard Butler este una dintre cele mai mediatizate de la Hollywood, a declarat recent că ar vrea să aibă copii cât mai curând cu celebrul actor.

Românca în vârstă de 24 de ani a spus că speră că actorul de origine scoţiană "nu se va schimba", dar că, în timp ce a recunoscut că într-adevăr îşi doreşte copii, căsătoria nu este o prioritate, scrie Daily Mail.


"Este un tip minunat care ştie cum să facă orice şi sper că nu se va schimba în niciun fel", a adăugat Mădălina despre cel pe care îl consideră "prima ei dragoste".

Mădălina, care îşi promovează în prezent noul film "Razza Bastarda", a vorbit despre viaţa ei personală la un talk show italian, unde a recunoscut că este pregătită să aibă copii "chiar acum", explicând: "Dintotdeauna am vrut o familie, cu mulţii copii şi animale".


În aceeaşi emisiune a spus că nu consideră o necesitate căsătoria cu Butler: "Pentru mine este poate prea devreme în acest moment."

Actorul, în vârstă de 43 de ani, care a jucat alături de Mădălina într-o reclamă, a povestit că nici măcar nu s-a atins de ea la prima lor întâlnire, în New York, dar că trei zile mai târziu a urmărit-o în Milano.


De atunci, Mădălina şi Gerard sunt împreună de aproximativ un an, apărând în ipostaze de îndrăgostiţi de fiecare dată când sunt surprinşi de paparazzi.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter