Actualitate

VIDEO: Un urangutan de la zoo a furat tricoul unui vizitator şi s-a îmbrăcat cu el

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/19/orangutan_steals_s_1711630q.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un urangutan de la un parc zoologic filipinez s-a agăţat de tricoul unui turist care s-a apropiat prea mult de cuşca sa şi nu a cedat până nu a obţinut tricoul, pe care apoi l-a îmbrăcat, conform cotidianului britanic Daily Mail.

"Cearta" celor doi pe tricou a fost filmată şi postată pe YouTube. Bărbatul şi urangutanul pe nume Carlo s-au luptat pentru tricou preţ de câteva momente, spre amuzamentul unei femei care îl însoţea pe bărbat şi care a încercat să-l ajute dar fără succes.

La un moment dat, spre bucuria lui Carlo, turistul a renunţat la tricou şi s-a îndepărtat de cuşcă. Urangutanul a făcut câteva tururi de onoare ale "apartamentului" său de la zoo, ţinând tricoul ridicat deasupra capului pentru a fi văzut de toată lumea. Dorind probabil să-l imite pe turist, Carlo a încercat să şi îmbrace tricoul dar nu a reuşit decât să şi-l tragă pe cap şi apoi l-a ţinut o perioadă aşa, ca pe o bandană.

Nemulţumit de rezultat, el a mai încercat o dată să-l îmbrace şi de această dată aproape că a reuşit. Spre amuzamentul celorlalţi vizitatori de la Davao Crocodile Park, Carlo a reuşit să-şi pună tricoul, trecându-şi o mână printr-una din mâneci.

Urangutanii sunt consideraţi cele mai inteligente dintre primate. Este cunoscut faptul că aceste animale sunt capabile să folosească unelte mai sofisticate decât restul primatelor şi îşi fac nişte cuiburi foarte elaborate în care dorm.


Ultimele Stiri
abonare newsletter