Actualitate

Samsung Galaxy S4 a ajuns şi în România

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/18/samsung galaxy s4.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Samsung România a lansat pe piaţa locală noul Galaxy S4, smartphone-ul de top din gama producătorului sud-coreean, pentru care sunt estimate vânzări cu cel puţin 25-30% mai mari comparativ cu actualul Galaxy S3.

„Până la sfârşitul anului este foarte probabil să punctăm vânzări de peste 150.000 de unităţi. Avem comenzi la Orange şi alţi parteneri primite deja, dar nu putem vorbi acum în numele partenerilor. Sunt comenzi care se adresează partenerilor”, a spus Sorin Manea, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung România şi Bulgaria.


În continuare S3 şi S4 se vor vine în paralel pe piaţă, sunt produse acum pe segmente diferite de piaţă. „Acum S4 va fi achiziţionat de <<early adopters>> când va fi disponibil, de la sfârşitul lunii. S3 şi S4 se vor vinde în paralel atât timp  cât va fi nevoie”, a spus Manea. De la 1 iunie 2012, când a fost lansat pe piaţa locală, până la sfârşitul anului trecut, smartphone-ul a înregistrat vânzări de peste 100.000 de unităţi.

Pentru anul acesta oficialul Samsung estimează o dublare a vânzărilor de telefoane inteligente, în condiţiile în care 2013 este şi anul în care a fost lansată tehnologia LTE/4G.

Ultimele Stiri
abonare newsletter