Actualitate

Clujul va avea un Centru de Informare Turistică ce valorează jumătate de milion de lei! Vezi unde va fi amplasat

<p><strong>Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj va funcţiona în incinta Muzeului Etnografic de pe strada Memorandumului şi va avea o suprafaţă de 108 mp. Va fi gata pentru turişti peste câteva luni. </strong></p>

 


Ordinul de începe a lucrărilor de amenajare a Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Banii provin din fonduri europene.

”Peste câteva luni turiştii vor avea la dispoziţie, într-un spaţiu de 108,47 mp, un centru de informare modern, dotat la cerinţele actuale. Concomitent, de beneficiile acestuia vor beneficia şi tour-operatorii, dar şi oamenii de afaceri aflaţi în tranzit sau cu interese de afaceri în zonă, persoane care doresc tratament balnear şi de recuperare şi care au, cu toţii, nevoie de informaţii corecte şi complete”, a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Misiunea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică este de a promova potenţialul turistic al judeţului Cluj, de a prezenta toate ofertele turistice şi atracţiile turistice locale, regionale şi naţionale în scopul creşterii numărului turiştilor în judeţ, regiune şi ţară.


Valoarea totală a proiectului este de 524.108,32 lei, din care 408.093,00 lei sunt eligibili.

Ultimele Stiri
abonare newsletter