Actualitate

Un Tweet pentru Umanitate!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/18/twitter.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Renumitul blogger Alex Mihăileanu, al cărui blog există din 2006, a anunțat recent că scoate la licitație, în scopuri umanitare, tweet-ul cu numărul 25.000.</strong></p>

 

Gestul său nu este primul de acest gen, în urmă cu trei ani, un alt blogger, Emilian Nedelcu, a reușit să-și vândă tweet-ul pentru suma de 5.000 de euro, bani pe care ulterior i-a donat.


 

“Nu mă interesează cine cumpără tweet-ul cu numărul 25.000. (…) Prefer ca organizaţia să fie din domeniul sănătate/medicină. Fie că vorbim de Crucea Roşie, fie că vorbim de secţia unui spital, fie că vorbim de bani pentru reamenajarea sau dotarea unui centru de transfuzii sau de recoltare/donare de sînge. Banii NU vor merge către o persoană. Scopul nu este să fie ajutat un singur om, ci comunitatea. Banii vor merge direct către organizaţia respectivă, fie sub formă de fonduri pentru ce proiecte au nevoie, fie direct sub formă de aparatura necesară”, scrie Mihăileanu pe blog.


Blogul lui Alex Mihaileanu, subiectiv.ro, are în prezent peste 8000 de followers.

Ultimele Stiri
abonare newsletter