Actualitate

Richardo Caria va cânta la Cluj pentru Liceul pentru Deficienţi de Vedere

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/04/afis cluj napoca 2013.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Artistul Ricardo Caria invită clujenii să ia parte la concertul caritabil pe care îl va susţine sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor. Spectacolul face parte din Turneul Naţional “Cântându-mi visul” iar banii strânşi în urma acestuia vor fi donaţi Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj-Napoca. </strong></p>

Potrivit cântăreţului, fonduri adunate din vânzarea biletelor şi din sposorizările locale vor fi donate pentru a sprijini un caz concret din judeţul Cluj Napoca. Mai exact banii vor fi folosiţi pentu a achiziţiona o imprimantă braile pentru Liceu Special pentru Deficienţi de Vedere.


Artistul va avea susţinerea intrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad. De asemenea, alături de el pe scenă vor urca Ioan Max (X Factor), Maria Alexievici şi Vlad Glia (Vocea României) şi Adrian Piper (Eurovision), ca şi invitaţi speciali.

Spectacolul va cuprinde mai multe momente artistice precum dans sportiv, teatrul de improvizaţie sau gimnastică ritmică.

abonare newsletter