Actualitate

FOTO: Biserică transformată în una dintre cele mai scumpe locuinţe din Londra

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/04/biserica lux4.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.dailymail.co.uk" style="float: left; margin: 2px 5px;" />O fostă biserică a fost transformată în una dintre cele mai scumpe locuinţe din Londra. În urmă cu 15 ani, Dioceza londoneză a decis că pună în vânzare o fostă biserică din cartierul Knightsbridge, deoarece avea nevoie de fonduri. </strong></p>

Stabilimentul a fost achiziţionat pentru suma de un milion de lire sterline şi a fost transformat într-o locuinţă de lux, cu patru etaje, după ce s-au investit în ea peste 10 milioane de lire sterline.


Casa a fost deţinută la un moment dat de Alain Boublil, cunoscut pentru muzicalurile "Les Miserables" şi "Miss Saigon", însă acesta a vândut-o în 2009 pentru suma de 13.5 milioane de lire sterline, scrie Daily Mail.

În prezent, casa dispune de şapte dormitoare, un living modern şi luxos, lift, o cameră dotată cu ecran de cinema, piscină la subsol şi sală de forţă.


 

 


Sursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.uk

Ultimele Stiri
abonare newsletter