Actualitate

TIMO MAAS pentru prima dată în Cluj-Napoca

<p><strong>Un nou brand de evenimente porneşte la turaţie maximă în Cluj, cu o petrecere de excepţie, pe 13 aprilie în parcarea subterană de la Cluj Arena, avându-l ca invitat special pe renumitul TIMO MAAS.

Prezenţa la Cluj Arena este cu atât mai importantă cu cât aceasta va avea loc cu o săptămână înainte de lansarea oficială, la nivel mondial, a noului său album intitulat LIFER, prilej cu care va prezenta câteva dintre viitoarele sale hituri alături de cele deja consacrate precum "First Day". Noul disc conţine colaborări cu nume importante ale muzicii precum Mikill Pane, Brian Molko de la Placebo, James Lavelle de la U.N.K.L.E., Katie Cruel şi mulţi alţii.


Alături de show-ul care-l va oferi Timo Maas clujenii se vor bucura şi de muzica mixată de cunoscutul artist techno Horace Dan D. şi de talentatul Just D'Light. Visuals by VJ Nyx.

TIMO MAAS pe Cluj Arena este un promo-party al Festivalului Peninsula (18-21 iulie, Cluj-Napoca, Valea Gârbăului) şi al celui mai vechi festival de muzică electronică din ţară – Delahoya (14-15 iunie, Valea Gârbăului). Biletele pre-sale au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi Toulouse Café din Cluj-Napoca, la preţul de 30 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter