Actualitate

Beyonce o va omagia pe Amy Winehouse în 'Marele Gatsby'

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/03/beyonce-0.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Beyonce va participa la banda sonoră a filmului 'Marele Gatsby', reluând cu această ocazie unul din cele mai mari succese ale cântăreţei Amy Winehouse: 'Back to Black'.

 



Un purtător de cuvânt al cântăreţei a confirmat în E! News că Beyonce va cânta hitul 'Back to Black' în 'Marele Gatsby', banda originală a filmului fiind produsă de nimeni altul decât soţul ei, Jay-Z. 'Este o versiune foarte diferită de original', a precizat purtătorul de cuvânt.

Albumul 'Back to Black', lansat în 2006, a făcut-o pe Amy Winehouse - moartă în iulie 2011, la 27 de ani, în urma unei intoxicaţii cu alcool - să cucerească clasamentele din Marea Britanie şi din lumea întreagă.

Prezentat în afara concursului la viitorul Festival de la Cannes, 'Marele Gatsby', realizat după celebrul roman al lui F. Scott Fitzgerald publicat în 1925, a mai fost ecranizat o dată, în 1974. Noua versiune îi are ca interpreţi principali pe Carey Mulligan, Tobey Maguire şi Leonardo DiCaprio, acesta din urmă interpretându-l pe Jay Gatsby.


 

abonare newsletter