Actualitate

Tânărul MORT în Huedin nu a fost LOVIT. Inspectoratul Şcolar a declanşat o ANCHETĂ

<p><strong>Elevul de 18 ani din Huedin care a murit în timpul unei petreceri organizată, azi-noapte, de Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost lovit sau împins. Se merge pe varianta unui deces din cauza unor probleme medicale.

Conducerea Inspectoratului Şcolar al Judeţului (ISJ) Cluj subliniază că în timpul petrecerii organizată de elevii clasei a XI-a a Liceului Octavian Goga din Huedin a fost asigurată paza de către o firmă de specialitate. De asemenea, au fost prezenţi şi profesori în timpul evenimentului.


Adolescentul a căzut secerat la pământ

Valentin Cuibus, inspectorul şcolar general din cadrul ISJ Cluj a declarat că potrivit primelor informaţii, elevul a ieşit din clădirea în care avea loc petrecerea şi s-a prăbuşit în faţa imobilului. „Nu a fost nicio bătaie, niciun conflict, nu a fost împins, pur şi simplu a căzut. Se merge pe varianta unui deces din cauza unor probleme medicale”, a declarat Cuibus pentru monitorulcj.ro

Conducerea ISJ Cluj a declanşat o anchetă pe cont propriu şi a trimis o comisie care să afle ce s-a întâmplat cu exactitate în timpul evenimentului de aseară, organizat de Liceul Octavian Goga din localitate.


Bărbatul care a folosit spray-ul lacrimogen neagă fapta

Informaţia potrivit căreia bărbatul de 28 de ani a folosit spray lacrimogen în sala unde avea loc balul a fost furnizată poliţiştilor de una dintre elevele care a participat la eveniment. „O fată a declarat că s-a folosit spray lacrimogen în sală, dar bărbatul care este suspectat de acest lucru neagă totul. În acest moment informaţiile se bat cap în cap şi nu se poate confirma utilizarea spray-ului lacrimogen”, a explicat Valentin Cuibus, inspectorul şcolar general din cadrul ISJ Cluj.

Cauza exactă a decesului elevului se va afla după efectuarea necropsiei.


Citeşte şi:

TRAGEDIE la Huedin: un elev de 18 ani A MURIT după ce i-a fost pulverizat în faţă spray paralizant

Ultimele Stiri
abonare newsletter