Actualitate

Gest EMOŢIONANT de prietenie: Puiul de leneş care îi oferă petale îngrijitoarei sale - VIDEO

<p><strong>Mai adorabili decât pisicile sau câinii care iau cu asalt internetul sunt uneori leneşii, mamiferele de mărime medie recunoscute după ritmul încet în care se mişcă şi după "zâmbetul" pe care par să îl afişeze mereu.</strong></p>

Puiul de leneş pe nume Matty este protagonistul videoclipului următor, în care gestul lui de a-i oferi o floare îngrijitoarei nu are cum să nu te cucerească.

 


Momentul, surprins săptămâna trecută în Sanctuarul Leneşilor din Costa Rica, înfăţişează un pui de leneş în vârstă de şase luni în timp ce îi oferă petalele de la o floare îngrijitoarei de la centru, atingându-i şi mâna cu gheruţele.

"Cea mai bună zi din viaţa mea", a scris Rachael Hosein, turista care a înregistrat scena emoţionantă şi a postat videoclipul pe 13 februarie pe site-ul YouTube, unde a devenit viral, potrivit Daily Mail.


Îngrijitoarea lui Matty, Claire, însoţea un grup de vizitatori într-un tur al centrului, când puiul de leneş a vrut să îi arate cât de mult ţine la ea. Când femeia s-a apropiat, puiul de şase luni s-a întins spre ea ca să-i ofere petale roz de hibiscus. Apoi i-a mângâiat mâna cu gheruţele, gest care a strâns deja peste 235.000 de vizualizări pe YouTube şi aproape 2.000 de aprecieri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter