Actualitate

Actorul Matthew McConaughey îşi lansează propria colecţie vestimentară

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/16/matthew_mcconaughey.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul american Matthew McConaughey va lansa prima sa colecţie vestimentară, o linie pentru bărbaţi alcătuită din articole sportive, în luna martie.</strong></p>

 

Colecţia se va numi JKL, după numele fundaţiei de caritate Just Keep Livin', înfiinţată de starul american în 2008, după moartea tatălui său. Această fundaţie încurajează copiii din lumea întreagă să adopte un stil de viaţă sănătos şi activ prin intermediul educaţiei, informează vogue.co.uk.


"În 1992, tatăl meu a murit, iar eu am înfiinţat fundaţia Just Keep Livin'. Am făcut acest lucru pentru a păstra viu spiritul lui şi pentru a-mi aminti de lucrurile pe care el m-a învăţat", a declarat McConaughey pentru WWD.

În urma numeroaselor cereri primite de la prieteni şi de la fani, care doreau să cumpere produse comercializate sub numele fundaţiei, actorul american a decis să extindă această marcă "de o manieră ceva mai matură".

Ultimele Stiri
abonare newsletter