Actualitate

Ce mesaj le transmite Dan Bittman fanilor săi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/16/dan bitman.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Dan Bittman, solistul trupei Holograf, s-ar putea să nu revină prea curând pe scenă, din cauza problemelor de sănătate. Contactat de gândul, artistul a declarat că nu mai doreşte să mai comenteze starea lui de sănătate.</strong></p>


„Presa a dezbătut suficient starea mea de sănătate, eu nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Nu vreau să acord niciun interviu cu privire la starea mea de sănătate sau despre revenirea pe scenă”, a declarat Dan Bittman.

Întrebat dacă doreşte să le transmită vreun mesaj fanilor săi de la gândul, cântăreţul a spus: „Nu doresc să transmit nimic”.

Ieri au apărut informaţii în presă potrivit cărora solistul trupei Holograf nu şi-ar fi revenit complet în urma operaţiei pe care a suferit-o la gât, iar revenirea pe scenă ar putea fi amânată.

„Sunt în convalescenţă. Toate ziarele au scris că mi-am revenit, însă adevărul e altul. Nu mi-am recuperat vocea complet, nu am înregistrat nimic încă”, a declarat Dan Bittman. Dan Bittman a precizat că a mers la studio împreună cu colegii, însă nu pentru a înregistra sau repeta. „Ne-am întâlnit, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am văzut aşa, între noi”, a declarat Bittman.

Medicii din România i-au descoperit o stenoză la nivelul arterei carotide. Diagnosticul a fost reconfirmat la Viena, acolo unde artistul a şi fost operat în urmă cu patru luni. În urma intervenţiei chirurgicale, austriecii au îndepartat o placă de aterom depusă pe artera carotidă, care bloca circulaţia sângelui către creier.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter