Actualitate

Beyonce a arătat presei cât de bine cântă live imnul naţional

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/01/beyonce-1-plus-1-american-idol.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Beyonce a afirmat joi că a cântat imnul naţional, la ceremonia de învestire a preşedintelui Barack Obama, pe propria sa voce deja înregistrată. Dar 'voi cânta live duminică', la spectacolul din pauza Super Bowl, a afirmat cântăreaţa la conferinţa de presă consacrată finalei Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care va avea loc la New-Orleans. </strong></p>

 

Beyonce este suspectată că a cântat play-back 'Star Spangled Banner' în faţa sutelor de mii de persoane prezente la Washington pe 21 ianuarie, la învestirea preşedintelui, după ce marina a spus că orchestra sa a făcut play-back, aminteşte afp.com.

'Cânt mereu live', a arătat ea joi, 'dar, din nefericire, nu am avut timp să repet cu orchestra pentru învestitură fiindcă am făcut repetiţii pentru Super Bowl'. 'În astfel de situaţii, se înregistrează o bandă, în cazul în care apar probleme; aşa încât am cântat pe fondul unei benzi înregistrate', a mai spus ea.

Pentru a demonstra că poate cânta foarte bine live, Beyonce şi-a început intervenţia la marea conferinţă de presă cu un 'Star Spangled Banner' cântat a cappella, după ce a cerut presei să se ridice în picioare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter