Actualitate

Fanii Peninsula: “Ne-aţi făcut să suferim, aţi ales un parc de oi şi de căpuşe”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/30/peninsula.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.facebook.com" width="457" height="257" style="margin: 2px 5px; float: left; border: 0px none;" />Anunţul mutării Peninsula la Cluj-Napoca a fost postat şi pe pagina oficială a festivalului iar comentariile nu au întârziat să apară. De la postarea anunţului că festivalul se mută pe Valea Gârbăului la Cluj-Napoca, zeci de peninsulari au luat atitudine şi au strigat la unison că nu sunt de acord cu această mutare.</strong></p>



„Mare greşeală mutarea festivalului. Păi tot farmecul stătea în Târgu Mureş, tot farmecul era în complexul alăturat, tot farmecul era în frumuseţea oraşului şi în renumele lui datorită vouă. Nu sunt din Târgu Mureş, dar era un oraş superb”, spune Zen.

„O decizie proastă. Locul Penisnulei este la Târgu Mureş, un oraş cu un farmec aparte. Dar dacă aşa aţi hotărât vă doresc drum bun. Poate se găseşte cineva suficient de isteţ să ofere ceva asemănător atunci o să vă pară rău”, scrie şi Dan.

„O decizie cât se poate de proastă. Clujul nu o să ofere niciodată condiţiile de desfăşurare a festivalului cum le-a oferit Târgu Mureş. Probabil aţi avut un motiv financiar solid pentru decizia asta, dar ca amplasare, condiţii, resurse, NICIODATĂ nu o să egaleze  Mureşul. În primul rând e la 8.5 kilometri de centrul oraşului, e mai aproape de Floreşti, decât de Cluj. Şi oameni buni... era WEEK-END-ul! Week end-ul era următoarea atracţie a festivalului, mii de oameni se distrau, se răcoreau şi beau o bere rece în complexul Week End care era la 5 minute. Să sperăm că veţi reveni la anul unde e locul Peninsulei”, spune şi Paul.

„Vă mulţumim în numele a 1800 de semnături date. Ne-aţi arătat cât de mult vă pasă de noi. Banii sunt importanţi, doar acel lucru contează. Vă mulţumim că aţi stat 10 ani în oraşul nostru, v-aţi făcut un renume şi aţi ales să plecaţi în loc să rămâneţi fideli. Vă mulţumim că nu aţi găsit o locaţie la periferiile Târgu Mureşului şi v-a interesat doar să plecaţi. Vă mulţumim că aţi ales un parc de oi şi de căpuşe în loc de alte locaţii din Târgu Mureş. Nu uitaţi un lucru, omul e al vostru şi nu banul”, scrie şi Răzvan.

„Noi (mureşenii) regretăm azi decizia acesta dar va veni o zi în care o veţi regreta şi voi (organizatorii). Atunci veţi fi bineveniţi înapoi acasă” spune şi Cătălin.

„Groaznică idee! Mai bine vă mai gândiţi o dată”, spune şi Andra

„Ne-aţi făcut să suferim. De ce trebuie să-l mutaţi?”, spune Anca.

Sunt şi unii, cei drept, mai puţini, care salută decizia mutării festivalului la Cluj-Napoca.

„Eu şi mulţi prieteni, mulţi străini, ne bucurăm, Clujul va oferi condiţii decente de desfăşurare. Să sperăm că de acum încolo evenimentul va creşte cu adevărat”, comentează şi Cristian.

„Mutarea festivalului la Cluj e cea mai bună decizie posibilă. Faceţi tot posibilul să aduceţi trupe tari şi succesul e asigurat”, este un alt mesaj postat.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter