Actualitate

DJ Project şi Adela Popescu lansează în premieră noul single - "Vraja ta"

<p style="margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; line-height: 21px; color: #333333; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;"><span style="color: black; font-family: Arial; line-height: 1.3em;"><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/29/adela.png" border="0" /></strong></span></p> <p style="margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; line-height: 21px; color: #333333; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;"><span style="color: black; font-family: Arial; line-height: 1.3em;"><strong>Adela Popescu şi DJ Project sunt convinşi că noul single "Vraja ta" va ajunge foarte repede la inimile fanilor şi că o vor cânta împreună în concerte: "La toate concertele noastre, reacţia publicului este una explozivă. Fanii cântă alături de noi fiecare melodie şi suntem siguri că vor îndrăgi acest nou single foarte repede, încă de la prima audiţie".</strong></span></p>

"Noutatea pe care o aduce această melodie stă şi în mesajul pozitiv pe care îl transmite. «Vraja ta»! Încă din titlu îţi dai seama că este vorba despre o poveste de dragoste frumoasă, în ton cu anotimpul care va urma, în ton cu Valentine"s Day", completează DJ Gino Manzotti.

"La fel ca orice altă melodie marca DJ Project şi aceasta este un hit încă din faşă. De când a fost scrisă prima idee. După părerea noastră, după părerea oamenilor de studio care au participat la orchestraţie, după părerea prietenilor care au ascultat-o - clar va fi un hit al acestei primăveri", declară DJ Maxx.


"«Vraja ta» va fi hitul primăverii şi nu spun doar eu asta, o spun toţi cei care au ascultat-o până acum şi am foarte mare încredere în ea. Este o piesa foarte pozitivă şi senzuală, mi se pare o melodie perfectă pentru Valentine's Day", spune Adela Popescu, interpreta Ralucăi din serialul "Pariu cu viaţa", care va reveni din martie la Pro TV, cu cel de-al patrulea sezon.

DJ Project şi Adela Popescu lansează în premieră, miercuri, la ProFM şi în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, noul lor single, "Vraja ta", care se doreşte a fi un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiţilor, informează postul de televiziune.

abonare newsletter