Actualitate

Florin Piersic îşi serbează ziua de naştere pe scenă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/27/florinpiersicinaugurarecafeneaualamargelaturp08.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Marele actor clujean Florin Piersic împlineşte astăzi 77 de ani. Pentru prima dată, el nu a dorit să fie sărbătorit de ziua lui.

Florin Piersic va urca pe scenă, de ziua lui şi va juca în piesa Străini în noapte, alături de actriţa Medeea Marinescu. Potrivit libertatea.ro, actorul clujean nu şi-a dorit să fie sărbătorit anul acesta. „Nu-mi mai arde de petrecere. Sunt mulţi amici de-ai mei printre cei care au plecat recent din această lume, iar asta mă întristează şi îmi măreşte în această perioadă starea de sensibilitate”, a declarat Piersic pentru libertatea.ro.


„Eu nu vreau să mor niciodată”

Actorul a mai spus că unul dintre regretele lui este acela că nu a inventat „elixirul tinereţii”. „Eu nu vreau să mor niciodată, aş vrea să trăiesc veşnic. Nu îmi place să vorbesc despre moarte, despre testament, nu mi-am făcut nici un testament. Familia mea nu are pe ce să se lupte”, a mai spus Piersic pentru sursa citată.


S-a născut pe 27 ianuarie 1936 la Cluj, ca fiu al medicului veterinar bucovinean Ştefan Piersic. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, din  (IATC, astăzi UNATC), promoţia 1957.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter