Actualitate

Lecţii de striptease, modalitate inedită de a-i atrage pe scoţieni la bibliotecă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/22/strip_600x450.jpg" border="0" width="343" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Bibliotecile scoţiene au găsit o modalitate inedită de a-i face pe oameni să le treacă pragul, oferind lecţii de striptease şi jocuri de calculator doritorilor, relatează The Daily Record. </strong></p>

 


Astfel, luna viitoare, Scoţia intenţionează să desfăşoare Zilele dragostei pentru biblioteci. În afară de cărţi, cei care vor veni la bibliotecă vor putea să fie iniţiaţi în dansul erotic sau să se recreeze cu jocuri de calculator.

'Striptease-ul este distractiv şi foarte interesant, deşi recunosc că reprezintă o modalitate mai puţin obişnuită de a atrage cititori la bibliotecă. Cred că oamenii vor veni pentru a profita de încă unul din serviciile noastre, iar apoi sperăm să ia şi cărţi acasă', şi-a exprimat speranţa Bob Constable, membru în Consiliul local pentru petrecerea timpului liber.

Acces la cursurile de striptease vor avea doar persoanele de peste 16 ani. În plus, luna viitoare în bibliotecile din Scoţia se va practica tenisul de masă, folosind cărţi în loc de rachete, iar doritorii vor putea să-şi petreacă timpul liber şi cu jocuri de calculator.

Ultimele Stiri
abonare newsletter