Actualitate

Bazarul cu Lucruri Gratis, sâmbătă în Atelier Café

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/21/bazar.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ediţia a doua a Bazarului cu Lucruri Gratis va avea loc sâmbătă, între orele 12.00-15.00 în Atelier Café, de pe strada Memorandumului, Nr. 9. Aici, oricine doreşte îşi poate aduce obiectele pe care nu le mai foloseşte şi să îşi aleagă gratuit orice lucru de care are nevoie.</strong></p>

”Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o întâlnire periodică a comunităţii locale în care participanţii aduc şi oferă complet gratuit: produse în stare de funcţionare, discuţii, prietenie, bunătăţi, servicii, bună dispoziţie, jocuri, şi orice alte lucruri care pot fi împărtăşite într-o comunitate. Fără bani, fără schimburi, fără negocieri. Totul Gratuit!”, explică organizatorii Bazarului.

 


În plus, produsele care vor rămâne în urma Bazarului vor ajunge la persoane cu probleme materiale (prin intermediul instituţiilor de profil, fundaţiilor/ong-urilor) sau vor fi oferite celor care au nevoie de ele online, prin platforma http://LucruriGratis.ro/.

Ultimele Stiri
abonare newsletter