Actualitate

VEZI cum arată actorul Matthew McConaughey după terminarea ultimului film

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/20/mathew.jpg" border="0" alt="nydailynews.com" title="nydailynews.com" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul care l-a consacrat, după ce a slăbit drastic pentru un rol. Actorul a terminat filmările la pelicula „The Dallas Buyer's Club”, în care a jucat un electrician homofob, bolnav de SIDA.

După ce a ajuns la greutatea de aproximativ 60 de kilograme pentru rolul lui Ron Woodroof din filmul „The Dallas Buyer's Club”, actorul a mărturisit că se află doar cu 2 kilograme în minus faţă de ţinta sa pentru această perioadă, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.


Referitor la aspectul său fizic, Matthew McConaughey a declarat pentru revista People: „Îmi place să mă lupt. E vremea să mă lupt acum. Am avut 61 de kilograme, acum am 68, am terminat filmul, aşa că încerc să-mi revin”.

Actorul a mărturisit că a savurat din plin cheeseburger-ul pe care l-a mâncat după ce filmul a fost gata: „Asta a fost. Am luat cheeseburger-ul şi am stat 25 de minute pentru a-l savura”, a precizat actorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter