Actualitate

Johnny Depp este deprimat după ce a fost părăsit de iubita bisexuală

<p><strong>Actorul Johhny Depp  a fost părăsit de iubita sa, Amber, în vârstă de 26 de ani, după o relaţie care a durat şapte luni.

Surse apropiate cuplului au declarat că actorul în vârstă de 49 de ani este deprimat din cauză că l-a părăsit iubita. „Nu a mai fost aşa de depresiv de foarte mult timp. Era îndrăgostit până peste urechi de Amber. Însă, atunci când părea că şi aceasta începea să îi răspundă la sentimente, relaţia lor s-a răcit. Păreau fericiţi şi vorbeau despre căsătorie şi copii. Dar Amber s-a săturat repede de el şi de toanele lui”, a declarat pentru The Sun o sursă apropiată cuplului, citată de Mediafax.


Despre relaţia lui Depp cu bisexuala Amber s-a vorbit în iunie, imediat după ce actorul s-a despărţit de soţia sa, cântăreaţa şi actriţa Vanessa Paradis.

Potrivit sursei citate, Johnny şi Amber s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, iar relaţia lor a durat până de curând, când Amber a anuţat că a decis că vrea să rămână singură. Deşi Depp ar fi făcut mai multe încercări să îi reintre în graţii, acestea au fost nereuşite.


Johnny Depp şi Vaness Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 13 ani, şi Jack, în vârstă de 10 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după 14 ani de mariaj şi la finalul mai multor luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor.

abonare newsletter