Actualitate

Amendaţi din cauză că nu au aprovizionat magazinele corespunzător

<p><strong><img src="documente/stories/05_mai/13_ziua/03%20supermarket%201.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Poliţiştii locali au aplicat, în 15 ianuarie, cinci sancţiuni pentru nerespectarea regulilor în ceea ce priveşte aprovizionarea magazinelor, iar valoarea amenzilor este de 2.300 lei.

Sancţiunile au fost date în urma unei acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care efectuează aprovizionarea agenţilor economici din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, fără respectarea prevederilor autorităţilor locale. Astfel, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 507/2012, art. I, „aprovizionarea este permisă cu condiţia ca autovehiculele să staţioneze pe durata operaţiunii doar în locurile special amenajate şi cu respectarea regulilor de circulaţie, conform legislaţiei în vigoare”.


Nerespectarea acestor prevederi constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 200 – 500 lei (pentru autovehicule cu masa total maximă autorizată mai mică de 7,5t).

abonare newsletter