Actualitate

Conducerea Spitalului de Urgenţă Bistriţa, despre fetiţa decedată la Cluj: Pacientei i s-a prescris tratament specific

<p><strong>Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud se arată că fetiţa nu a fost internată în spital ci a beneficiat de o examinare în regim ambulatoriu pentru care s-a prescris tratament specific şi control medical la nevoie. </strong></p>

 


"Pentru corecta informare a opiniei publice, în contextul mediatizării cazului fetiţei de 4 ani din Năsăud, decedată luni, 14 ianuarie la Clinica de Chirurgie Infantilă din Cluj-Napoca, dorim să precizăm următoarele: Pacienta nu a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, aşa cum se vehiculează, ci a beneficiat de o examinare în specialitatea Ortopedie, în regim ambulatoriu, joi, 10 ianuarie. S-a pus diagnosticul de Entorsă gleznă stângă, veche de câteva zile, pentru care s-a prescris tratament specific şi control medical la nevoie. Pacienta nu a mai revenit ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa", se arată într-un comunicat de presă al Spitalului.

O fetiţă de 4 ani din Bistriţa a murit, luni după amiaza, pe masa de operaţie la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj. Micuta ar fi suferit un traumatism minor în urmă cu o săptămână şi a fost dusă la două spitale din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar în final a ajuns la Cluj în stare foarte gravă. Ulterior, ea a decedat.


Potrivit medicilor, din Cluj, fetiţa a ajuns cu simptome de şoc septic din cauza unei răni la piciorul stâng, în timpul intervenţiei ea făcând stop cardiac.


 


Citeşte şi:

Fetiţa care a murit pe masa de operaţie a fost diagnosticată cu entorsă, la Bistriţa, şi trimisă acasă


ŞOCANT: O fetiţă a MURIT pe masa de operaţie la Cluj, după o căzătură pe gheaţă

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter